Intrebari …

Posted on Ianuarie 1, 2013 de

10


1.Crezi ca Dumnezeu exista doar in crestinism ? Alte religii se inchina doar la idoli?
2.In iudaism ce fel de Dumnezeu este ? (Nu este o trinitate, mesia lor fiind doar fiul lui Dumnezeu, desi nascut de la inceputul lumii nu este egalul lui Dumnezeu si nu este admis sa te inchini la el ca la Dumnezeu)
3.Allah este tot Dumnezeu ?
4.Primul om fiind Adam, nefacand corelatia intre descoperirile stiintei si religia crestina, cam cand se plaseaza dupa Biblie primul om?(lasa deoparte cum a fost creat si cele 6 zile corespunzatoare unor ere de evolutie a pamantului) Exista o perioada cand se poate plasa acea „veriga lipsa” ?
3.Deoarece Dumnezeu nu s-a lasat „descoperit” decat tarziu, si doar lui Avram, generatorul unui „popor ales”, omul, dupa caderea din rai s-a inchinat la idoli. Ce sunt idolii ? Nu pot fi decat tot ceva creat de Dumnezeu. Altcineva cine sa-i fi facut ? Daca sunt doar in imaginatia omului, deci ceva ce intra dupa parerea ta in lumea supranaturala, sunt inexistenti dupa mine. Asa este?
Idolii indeplinesc dorintele oamenilor in schimbul unor daruri sau jertfe, nu cer legaminte privind ceea ce urmeaza dupa moarte, Dumnezeu, suparat ca in loc sa ne supunem destinului, cerem ajutor la idoli ne trimite dupa moarte la acel inger care isi dorea putere la fel cu a creatorului sa faca ce vrea cu razvratitii. Asa este ?

Anunțuri