Patru destine…

Posted on februarie 2, 2014 de

22


Incep o poveste pe care o voi continua daca nu ţi se pare prea urâtă. La sfârşit vreau să arăt cum se vor raporta la frica de Dumnezeu cei patru tineri care la sfarsitul poveştii vor fi la sfârşitul vieţii. Daca vrei să stergi povestea nu mă supăr dar nu vei afla cum se termina

Erau patru adolescenţi care voiau sa trăiască aşa cum voiau ei, împotriva tuturor. Toţi aveau doar cu câteva luni mai mult de 14 ani, in afara de Igor care împlinea 15 si voia să îşi serbeze vârsta cu prietenii..
Igor era cel mai răsărit, de origine rusă, ortodocs provenit dintr-o familie de emigranţi şi prieten cu Marisa. Fata era iubita lui de căteva luni, provenea dintr-o familie emigrantă din Transilvania, trecuti la baptisti cu puţin timp înainte de a emigra. Atunci Marisa avea mai putin de 5 ani.
Ceilalti doi prieteni erau tot un cuplu. Eric era un american roscat de origine irlaneză, catolic iar Carla, nascuta si crescută în america, baptistă.
Era intr-o vineri, Igor avea la dispoziţie maşina fratelui său mai mare plecat la treburile lui dubioase. Dupa cursuri şi-au dat întâlnire. Toţi s-au asigurat de o învoire de la părinţii care şi aşa nu îi mai controlau de un timp. Igor avea să-i duca la o cabană la doar 50 km, un loc unde pescuiau ei uneori.
Au Încărcat maşina cu bere, ceva de mancare si ca să nu lipsească buna dispoziţie toţi luaseră la ei ecstazi, Marisa care nu mai consumase droguri doar o doză, ceilalţi, cât reuşiseră să cumpere cu banii strânşi pentru această expediţie…
Prelungind timpul cu pregatiri care trebuia sa le asigure o distracţie când au plecat la drum era aproape întuneric. Igor care conducea nu băuse nimic dar Eric era de acum ameţit bine. Chiar si fetele aveau câte o doză de bere începută în mână când au urcat în maşină.ş- Cât este ceasul întreba Igor mereu. Să mă anuntţaţi când este ora 19 si 20
La ora 19 şi douăzeci a declarat că acum are 15 ani şi a cerut o bere ca să serbeze…
In vânzoleala generală, Igor a pierdut direcţia şi nu a observat maşina care era oprită la marginea drumului şi pe şoferul care îi ieşise înainte pentru a cere ajutor. Igor l-a lovit uşor pe om fără să îşi de seama dar omul s-a dezechibibrat şi a căzut.. Igor a oprit când Marisa si Carla au început să ţipe.
Toţi au coborât şi s-au întors la locul accidentului. Eric si-a luat si sticla de bere pe care o deschisese când Igor a cerut o bere, bere din care sărbătoritul încă nu apucase să bea. .
Când au ajuns la maşină au dat de soţia şoferului care gesticula şi striga la ei. Agita telefonul şi ameninţa că vor plăti pentru ce au făcut…Igor şi fetele au încercat să vadă ce era cu şoferul căzut pe şosea.
Eric s-a apropiat de soţia şoferului cu gând să o potolească fără alt gând dar când femeia l-a împins strigând că este un beţiv care va face puşcărie, fără să se gândească, i-a dat cu sticla de bere în cap. Lovitura a trantit-o la pământ moartă pe loc.
Dupa câteva momente de derută, au hotărât să ia trupurile celor doi cu ei şi să le îngroape la cabana, in pădure. Masina lor u părea să prezinte urme de la lovitură deci poate nu vor fi descoperiţi… In câteva minute aveau să ajungă. Nu mai era mult de mers.
Au lăsat trupurile celor doi în fata cabanei şi au început să bea încercănd să uite de problema apărută. Au luat droguri şi până a doua zi dimineaţa nu au mai stiut de ei. Abia pe la prânz s-au hotărât să îngroape trupurile.
In timp ce săpau a apărut o maşină. Cei patru tineri cu capul plin de droguri şi de băutură nu înţelegeau ce spunea omul. Au înţeles însă ca sunt ameninţaţi cu pedeapsa divină .
Igor s-a proţăpit în faţa lui şi cu un râs care l-a înspăimântat pe om a început să ţipe:
– Eric, ai auzit ce spune ăsta? Cică ne-a văzut Dumnezeu şi vom primi pedeapsa în ceruri
– Pe el ! A răspuns Eric năpustindu-se asupra omului la fel ca fetele care nu se gândisera la ce va urma.
Băieţii erau cu lopetile în mână aşa că au lovit omul iar fetele ca nişte descreierate l-au călcat în picioare cuprinse de o isterie generala. Până s-a înserat au săpat şi au băut îngropînd cele trei cadavre.
Au adormit care unde au apucat. Duminica s-au trezit pe la prânz. Era timpul de întors.
Am avut cel mai ciudat vis din viata mea a spus Marisa. Si eu a recunoscut Carla. Poate ar trebui sa îmi povestestiţi visul vostru caci şi eu am visat a recunoscut Igor..
– Si eu am visat ceva a recunoscut Eric. A fost de la droguri… ca prea părea ceva real. A fost aproape ceva real…
Nimeni însă nu a vrut să povestească atunci ce a visat. Au plecat şi au căutata să îşi stergă urmele.

Ce zici? Să povestesc mai departe? Poti face comentarii sau să o ştergi…?

Reclame
Posted in: Uncategorized