VISUL (celor 4 pacatosi)

Posted on februarie 8, 2014 de

8


Am modificat viata lui Igor si religia Carlei, asa cum am mai comentat cu Mihaela dar nu am eliminat nici o vina….
Ce au visat cei patru:

Toţi patru au avut aproape acelaşi vis. Toţi au revăzut ca şi cum ar fi fost in afara evenimentelor cea de a treia crimă a lor. Au revăzut în vis cum acel om îi ameninţa cu pedeapsa divină. S-au revăzut in vis cum s-au năpustit asupra omului şi l-au limşat.
Poate unul s-a văzut pe el însuşi iar altul pe ceilalţi dar toţi au visat cum după ce au aruncat trupul în groapă, trupul celui mort s-a ridicat singur din groapă, însângerat cu privirea fixă spre ei.
Acea privire n-a putut fi uitată de nici unul din cei patru păcătoşi. Toţi au visat trupul ridicându-se din groapă, însângerat, în tăcere, cu privirea de neutat…
După aceasta parte a visului care a fost aproape identica la toti patru, visul a fost diferit la fiecare.
-Igor a visat cum femeia ucisă de Eric s-a aşezat în genunchi în faţa lui si a început să plângă. Treptat chipul femeii s-a transformat în chipul mamei sale care i-a spus cu blândeţe : „Igor dragul meu, ce ai făcut dragule?”
-Mariisa a visat cum privirea bărbatului însângerat a devenit mânioasă, apoi s-a transformat îluând chipul pastorului de la biserica baptistă frecventată de părinţii ei. Pastorul a arătat cu degetul spre ea şi a tipat astfel ca strigătul acela i-a răsunat în urechi toată viata : „Vei arde în iad, păcătoaso !”
– Eric a visat cum bărbatul ucis de ei se înălţa la cer fără să îşi ia privirea de la el, iar un glas care părea a lui însuşi striga, :”Iartă-i Doamne că nu ştiu ce fac !”
– Carla, care a visat şi ea bărbatul acela însângerat care se ridica din groapă, a visat cum sub privirea lui pătrunzătoare se dădea înapoi. S-a tot dat înapoi până ce a căzut într-o altă groapă săpată în spatele ei. S-a trezit într-un ţipăt, încercând în vis să scape din groapa în care căzuse.
Visurile acestea i-au bantuit toată viaţa.

Reclame
Posted in: Uncategorized