ALT ARTICOL DE PE NET

Posted on noiembrie 14, 2014 de

3


Am vazut ca poveste lui Einstein nu a convins. Mie mi s-a parut credibila….

Despre povestea asta ce ziceti(mie mi se pare incredibila) Oare pe ce ne bazam cand credem si cand nu credem ?….

Ma gandeam la noi oamenii, in general…

DESCOPERIRE IN ADN
.DUMNEZEU a trimis un mesaj oamenilor, într-o SECȚIUNE de ADN!
Cercetătorii de la Universitatea Harvard au anunțat o descoperire uluitoare. Aceștia au reușit să descifreze o secțiune de ADN și au găsit ceea ce au interpretat drept un mesaj de la Dumnezeu.O echipă de experți de la Harvard a descoperit într-o structură a genomului uman, un text în limba aramaică veche, cunoscută drept limba care se vorbea în perioada în care a trăit și Iisus. Conform Daily Currant, în cele 22 de cuvinte găsite de cercetători, Dumnezeu confirmă existența Sa și importanța rolului avut în crearea omului și a vieții pe Pământ. Mesajul a fost descoperit după ce specialiștii au observat un model matematic ce apărea într-o anumită structură a genomului. ”Modele nu apar natural și nu am putut veni cu o explicație convingătoare. Am început apoi să facem o legătură între model și baza de date cu limbi străine și am descoperit șocați că era vorba despre aramaica veche”, a explicat Charles Watson, coordonatorul cercetării.
Mesajul a fost decodificat apoi de specialiștii în aramaica veche, limba vorbită de Iisus acum mai bine de 2.000 de ani. Iată ce spune textul:
”Bună ziua, copiii mei. Eu sunt Yahweh, singurul Dumnezeu adevărat. Ați descoperit secretul creației. Acum răspândiți-l în lume”
Pentru Watson a fost dovada suficientă care să-l facă să se convertească la creștinism, dintr-un ateu convins. El are și o teorie care leagă Facerea Lumii, din Biblie, de teoria evoluției, în care cred oamenii de știință. ”Asta nu înseamnă că teoria evoluției este greșită. Este doar incompletă. Se pare că, de fapt, Dumnezeu a început întreg procesul. În loc să ne spună despre selecția naturală, a lăsat un mesaj secret, care să fie descoperit după 200.000 de ani, când se va fi inventat tehnologia potrivită”, este de părere cercetătorul.
Reclame
Posted in: Uncategorized