Cum satana Opreşte Rugăciunile Noastre. LUPTA PE TĂRÂMUL CERESC

Posted on Februarie 3, 2015 de

16


Biblia vorbește de existența a trei ceruri. Primul, al nostru, cel pe care vedem luna și stelele, un al doilea cer unde se află duhurile rautatii care sunt in locurile ceresti (Efeseni 6:12) si un al trei lea cer, cel in care se afla raiul lui Dumnezeu (2Corinteni 12:2) Pentru ca rugaciunile noastre să ajungă la Dumnezeu trebuie să străbată acel al doilea cer, iar acest lucru nu este întotdeauna ușor.

O mărturie interesantă despre ceea ce se întâmplă în domeniul spiritual și felul în care rugăciunile noastre traversează concret cel de-al doilea cer  gasiti aici: (redau mai jos cateva idei)

http://www.divinerevelations.info/how_satan_stops_our_prayers/romanian_how_satan_stops_our_prayers.pdf

El a spus că, în locurile cereşti, în domeniul spiritual, în cazul în care terenul este acoperit cu o manta de întuneric, această manta este atât de densă încât este ca şi o stâncă solidă. Şi acoperă întreaga suprafaţă. Spiritele sunt capabile să meargă pe partea de sus şi pe cea de jos al acestei mantale, şi de acolo influenţează evenimentele pe pământ.

Unele rugăciuni apar ca un fum care pluteşte lung şi dispare în aer.

Un alt tip de rugăciune este, de asemenea, ca un fum. Acesta se ridică în sus până când ajunge la acea pătură densă ca piatra, şi nu poate rupe acea stâncă.

Al treilea tip de rugăciune este asemenea fumului, dar care este umplut cu foc. După cum se ridică în sus, este atât de fierbinte încât atunci când ajunge la stâncă, stânca începe să se topească ca ceara. Aceasta străpunge stânca şi trece prin ea.

Apoi, el a spus că, după ce persoana termină rugăciunea, gaura rămâne deschisă. El a spus că, atunci când oamenii se ridică de la locul lor de rugăciune, pentru a se muta, gaura deschisă se mişcă odată cu ei. Ei nu mai sunt operativi sub pătură. Ei operează acum sub un cer deschis. El a spus că, în această stare, diavolul nu mai poate face ce vrea el împotriva lor. Prezenţa Domnului este ca un stâlp din cer odihnindu-se peste viaţa lor. Ei sunt protejaţi, şi există atât de multă putere în interiorul stâlpului în timpul în care se mișcă, şi prezenţa lor atinge alte persoane. Ea discerne ceea ce inamicul a făcut în alţi oameni. Şi cum stau de vorbă cu oameni care sunt în picioare cu ei, intră şi ei în interiorul stâlpului . Atâta timp cât ei stau în interiorul stâlpului, toate lanţurile robiei pe care le ridică inamicul slăbeasc.

Anunțuri
Etichetat: ,
Posted in: conversații