Cartofi dulci la cuptor

Posted on Decembrie 1, 2015 de

3


DSC01959 DSC01963rețeta am găsit-o cu mulți ani în urmă într-o revistă și de atunci face parte din familia noastră 🙂  (cu mici excepții ca de obicei) Nu știu exact care îi e titlul și dacă felul în care o pregătesc eu respectă întru totul irețeta originală, dar e foarte simplu de pregatit și în plus e și foarte rapidă.

INGREDIENTE:

  • cartofi dulci curățați de coajă și tăiați felii (ca și pentru cartofii pai)
  • usturoi pudră
  • thym
  • sare
  • ulei

Se amestecă într-un vas încăpător cartofii feliați împreună cu celelalte ingrediente. Se transferă într-un vas rezistent la căldură și se pun în cuptor (ideal într-un cuptor cu aburi) Pe la jumătatea timpului se mai întorc.

NOTĂ: în revistă spuneau că ar fi bine să fie ținuți în apă câteva ore înainte de a fi puși în cuptor (pentru a preveni deshidratarea).

Anunțuri
Posted in: masa de seară