Vinete umplute cu carne

Posted on Decembrie 13, 2015 de

4


O reteta luata dintr-o revista de la cluj dedicata noului curent al migratiei . Autoarea este o turcoaica venita in Romania din 2003 casatorită în Romania ..

6 vinete mai micute…

200 g carne tocata

1 ceapa mare

sare,piper, busuioc,

ulei

Bulion de rosii si/sau de ardei

eventual 4 rosii

Se taie vinetele pe lungime în două, se scobesc cu lingurita şi se calesc in puţin ulei 3-4 minute, nu mai mai mult.

Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei împreună cu partea de vanata care s-a scobit si apoi s-a tocat in bucatele mai mici.,   se amestecată  cu carnea si restul ingredientelor. Aceata este umplutura cu care se umplu vinetele scobite.

Vinetele umplute peste care se toarna un suc format din putin bulion amestecat cu apa , piper si alte ingredoiente dupa gust se coc la cuptot. Peste vinete se pot pune eventual rosiile taiate in felii mai mari sau mai mici dupa gust.

Ce mă amuză, este faptul că revista se numeste „Migrant în România” . In revistă se da pentru informaţii

http://www.europeanyouthcapital.org.

(nu m-am uitat să văd ce spune aici) Este o revista distribuita gratis şi pentru care bănuiesc că  s-au consumat bani europeni frumosi. Tiparitura si hârtia sunt „de calitate”…..

Anunțuri
Posted in: Uncategorized