Cinci semne care indica ca aveți o imagine eronată despre Dumnezeu

Posted on martie 4, 2017 de

6


1. Sunteți motivat mai degrabă de rușine/vinovăție decât de dragoste. Sentimentul de rușine sau culpabilitate ne arată faptul că suntem înclinați să credem că Dumenzeu ne iubește pentru ceea ce facem. Ascultarea noastră de Dumnezeu este un răspuns la dragostea Lui și nicidecum o necesitate pentru a ne asigura favorurile Sale.

2. Vă este frică că viața voastră și situațiile prin care treceți sunt în afara voinței lui Dumnezeu. 

Voința lui Dumnezeu nu este un mister. Nu e nici un puzzle uriaș. A ne îngrijora mereu încercând să înțelegem ce anume vrea Dumnezeu pentru viața noastră trădează o lipsă de încredere în planul pe care El îl are pentru noi.

3. Considerați că e nevoie să apărați Evanghelia.

Isus nu a venit să trăiască si să moară pentru a apăra un ideal, anumite principii sau credințe. El n-a apărat niciodată evanghelia. El a revelat-o. Dumnezeu nu are nevoie de a fi apărat. Cea mai bună „apărare” a Evangheliei este de a trăi exprimând dragostea lui Christ prin viețile noastre.

4. Confundați asceza cu sfințenia

5. Încercați, încercați… facând eforturi peste eforturi în loc să vă lăsați transformați. Isus nu a a murit și înviat pentru ca nouă să ne fie mai greu decât lui. El a învins pentru ca noi să fim transformați.

https://www.infochretienne.com/5-signes-que-vous-pourriez-avoir-une-vision-erronee-de-dieu/

 

Reclame
Posted in: Uncategorized